Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Full Moon Sup Tour

31 augustus 2023 @ 20:00 - 22:00

€15.00 – €25.00
2022 full moon sup tour alkmaar volle maan suppen el kombi suppen Alkmaar nanda

UPDATE 30 aug: Wil je nog mee? Leuk, meld je snel aan! Voor degene die al aangemeld hebben: We hebben om 19.30 uur afgesproken maar ik wil dat een half uurtje verplaatsen naar 20.00 uur. Dan gaat aan het begin van onze tour de wind nog meer liggen en komt aan het einde van onze tour de maan juist meer omhoog. Een half uur extra dus om jullie beste lampjes op te zoeken! Zie jullie vanavond bij mijn steigertje aan de Baansingel. Liefs, Nanda

It’s that magical time of the month again…..volle maan! Nou ja, “officieel” gisteren maar aangezien het een bloedmaan is, verwachten we dat je die fijne maan-energie ook vandaag nog goed voelt. Dus, we gaan!

En dat betekent dat het tijd is voor onze magische volle maan sup tour. Sinds onze start in 2016 gaan we met de volle maan het water op en we hebben toch een paar joekels van mooie manen mogen bewonderen, ongelofelijk! Finger’s crossed dat we ook deze keer bij zonsondergang weer een prachtige oranje lucht meepakken, voor we richting die magische maan aan de hemel suppen.

Lieve mensen, deze avondjes zijn magical. Het is echt vol genieten van het water, de energie, goed gezelschap en een drankje onderweg of na afloop.

Kom je mee? Hou dan rekening met deze 2 puntjes:
1 – verlichting – Want ondanks dat de volle maan aardig wat extra licht verzorgd is goede verlichting op het water altijd belangrijk. Zowel voor als achter. Pak je fietslampje of feestverlichting dus alvast in.
2- ervaring – Omdat we ‘s avonds op pad gaan en in het donker suppen is ervaring gewenst. Je hoeft geen pro te zijn maar wel zelfstandig kunnen suppen. Heb je dat nog niet? Volg dan een beginnerslesje (zie agenda) of neem contact op met Nanda (0624805655) om te overleggen. Een beetje board gevoel, sportieve insteek en heel veel zin brengt je een heel eind 🙂

Reserveren kan via de link, heb je nog vragen? Bel of app Nanda dan op 06 24805655.

Gegevens

Datum:
31 augustus 2023
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€15.00 – €25.00
Evenement Categorie:

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar