Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Full Moon Sup Tour

19 september 2021 @ 19:30 - 21:00

€10.00 – €25.00

It’s that magical time of the month again…..volle maan!

We suppen rustig door de Alkmaarse wateren van zonsondergang richting de volle maan. Tijdens de volle maan stuurt de maan veel energie naar de aarde. Waar de nieuwe maan een uitstekende gelegenheid is om wensen te doen en dromen te manifesteren, gaat volle maan over een hoogtepunt bereiken en het oude ‘loslaten’. Wil jij deze avond benutten om iets los te laten (zolang het je peddel niet is!), of dankbaar te zijn? Doe het dan vooral. Wil je gewoon “zijn” en genieten van die prijkende maan aan de hemel? Dan kan dat natuurlijk ook. 

Er zijn 2 moetjes:
1 – verlichting! Want ondanks dat de volle maan aardig wat extra licht verzorgd is goede verlichting op het water altijd belangrijk. Zowel voor als achter. Pak je fietslampje of feestverlichting dus alvast in.
2- ervaring! Omdat we ‘s avonds op pad gaan en in het donker suppen is ervaring echt nodig. Je hoeft geen pro te zijn maar wel zelfstandig kunnen suppen. Heb je dat nog niet? Volg dan een intro-clinic (zie agenda) of contact Nanda voor een lesje.

Lieve mensen, deze avondjes zijn magical. Behalve de 2 moetjes, is het vooral erg genieten van het water, de energie en goed gezelschap.

Reserveren kan via de link, heb je nog vragen? Bel of app Nanda dan op 06 24805655.

Gegevens

Datum:
19 september 2021
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
€10.00 – €25.00
Evenement Categorie:

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar