Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sacred Sup Full Moon Cacao Ceremony to honor the waters in Alkmaar

14 juni 2022 @ 21:00 - 23:00

€10.00 – €25.00
20220614 Sacred Sup Full Moon Cacao Ceremony to honor the waters in Alkmaar Suppen

Sacred Sup Full Moon Cacao Ceremony to honor the waters in Alkmaar

Met een supermaan aan de hemel en soulsurfing wild child Henry om de ceremony te begeleiden belooft dit een magische avond te worden.

Als ik de naam Henry de la Croix hoor, dan word dat instinctief gevolgd door zijn mantra “we are medicine”& “We are the change we wish for our world”. Neem gerust een kijkje op zijn Instagram om een idee te krijgen van alle mooie dingen waar deze medicine man voor staat. Maar laat je op de avond zelf vooral meenemen de ceremonie in door zijn warme stem, gitaarspel en teachings.

Mni Wiconi.
Oftewel “water is leven”. Uiteraard genieten we tijdens de sup tour door Alkmaar volop van het water. Finger’s crossed dat we ook deze keer bij zonsondergang weer een prachtige oranje lucht meepakken, voor we richting die magische maan aan de hemel suppen en ons opmaken voor de  cacao ceremonie waarin we de wateren eren en gaan voor schone oceanen. Vandaar de krachtige benaming Sacred Sup Full Moon Cacao Ceremony to honor the waters in Alkmaar.

Als je de roep voelt om mee te doen, wees dan vooral welkom. Wil je een intentie uitspreken tijdens de ceremonie, je edelstenen opladen of gewoon heel dankbaar zijn dat je jezelf dit waardevolle moment gunt? Voel je vrij.

Vanuit de teachings geef Henry ceremonies op basis van ‘a contribution from the heart to support the medicine & help spreading seeds of love & hope’ ter indicatie ca. €25 of naar daadkracht.

Een paar punten van aandacht:
1 – reserveren is verplicht en kan via de ticketlink.
2 – je betaalt vooraf voor de huur van het board en organisatie. De bijdrage vanuit je hart geef je aan Henry  op de avond zelf.

3 – neem verlichting mee. Ondanks dat de volle maan aardig wat extra licht verzorgd is goede verlichting op het water altijd belangrijk. Zowel voor als achter. Pak je fietslampje, feest- of kerstverlichting of dus alvast in.
4 –  ervaring. Omdat we ‘s avonds op pad gaan en in het donker suppen is een beetje ervaring echt nodig. Je hoeft geen pro te zijn maar wel zelfstandig kunnen suppen. Heb je dat nog niet? Volg dan een intro-clinic (zie agenda) of contact Nanda (0624805655) voor een korte introductie vooraf. Komt goed ?

Lieve mensen, deze avond wordt magical. Vol genieten van het water, de energie en goed gezelschap.

Reserveren kan via de link, heb je nog vragen? Bel of app Nanda dan op 06 24805655.

Gegevens

Datum:
14 juni 2022
Tijd:
21:00 - 23:00
Kosten:
€10.00 – €25.00
Evenement Categorie:

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar