Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Estafette Sup it Up Noord Hollands Kanaal (traject 12-13)

25 juni 2022 @ 09:30 - 17:00

Gratis
20220625 Estafette Sup it UP IG
Wat een immense samenwerking! Maar liefst 25 teams gaan zaterdag 25 juni op pad om de oevers van het Noord Hollands Kanaal schoon te maken. En wij zijn gevraagd om een deel van het water mee te nemen. Nou ja, het zwerfafval dan 🙂  Jouw hulp is daarbij meer dan welkom!

Wat is het plan?
Het Noord Hollands Kanaal tussen Amsterdam en Den Helder is opgedeeld in 25 trajecten. Op de meeste trajecten worden de oevers aangepakt vanaf de oever zelf maar wij gaan natuurlijk het water op 🙂  Wij hebben 2 trajecten op ons genomen; traject 12 en 13 op deze kaart.  In de ochtend pakken we traject 12 aan en in de middag traject 13.  Je mag aan 1 of beide trajecten meedoen. Deelname is zoals altijd gratis. 

Sup it Up!
Al suppend voorzien van schepnetje, knijper en bak nemen we al het zwerfafval dat we tegenkomen mee. Boards, bakjes, netjes en knijpers zijn gratis beschikbaar. Heb je je eigen board of een kano? Dan mag je die natuurlijk ook gebruiken.

Het is handig als je al eens gesupt hebt. Kun je zelfstandig op de sup komen, sturen, remmen, rapen, ondertussen op het andere waterverkeer letten en ook nog gezellig meekletsen? Meld je dan direct aan! Heb je nog niet eerder gesupt maar wil je wel graag meehelpen? Bel me dan even dan kijken hoe en wat enzo 🙂

Kids 
Normaal gesproken mogen kinderen al-tijd mee maar omdat we nu op opener water aan de gang gaan, kan dat niet. Volgende keer weer!

Trashwalken
Wil je liever lopen in plaats van suppen of helpen bij de startlocatie? Kan ook! Geef me dan even een belletje. 

Reserveren
Zoals altijd is deelname gratis en Aanmelden noodzakelijk. Even naar beneden scrollen en je plekje reserveren. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail. See you zaterdag!

Programma traject 12
09.30-10.00 uur inloop & voorbereiding
10.00-12.30 uur sup it up
12.30-13.00 uur opruimen, high fiven en nagenieten met een drankje.

Programma traject 13
13.30-14.00 uur inloop & voorbereiding
14.00-16.30 uur sup it up
16.30-17.00 uur opruimen, high fiven en nagenieten met een drankje.

Uit ervaring weet ik dat we vaak zo lekker bezig zijn dat het wel eens wat uitloopt. Reken daarom qua tijd op een beetje speling ?  Zijn we wel op de aangegeven tijd klaar? Dan heb je knetterhard geholpen en kun je je verdiende karmapunten tellen.

Locatie
Voor beide trajecten is verzamelen we bij de SupBus. Deze staat op het Ringersplein vlakbij Stadsstrand de Kade in Alkmaar.

Samenwerking & shout outs
Provincie Noord Holland heeft Recycle Valley gevraagd deze clean up te organiseren. Recycle Valley heeft El Kombi benaderd of wij al suppend het traject bij Alkmaar op ons wilde nemen. Ja! We gaan  zelfs 2 trajecten doen en worden nog gesponsord door het Waterschap HHNK ook. Over mooie samenwerkingen gesproken!

Gegevens

Datum:
25 juni 2022
Tijd:
09:30 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

El Kombi Sup Opstap Noorderkade / Ringersplein Alkmaar
Noorderkade, Ringersplein Alkmaar
Alkmaar, 1823 CJ Nederland
Telefoon
0624805655
Bekijk de site van Locatie

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

niveau
alle niveau's

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar