Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De wondere wereld van afval ~ Graft

19 november 2019 @ 19:30 - 21:00

Gratis
Afval, sorteren en recyclen zijn complexe thema’s. Thema’s waar nog veel vragen aan kleven. Stadswerk072 organiseert gratis interactieve workshops om op zoveel mogelijk vragen antwoord te geven.

In deze workshops duiken wij, Marije en Nanda, samen met jullie de wereld van het afval in. Dat er veel vragen zijn omtrent afval, vinden we meer dan begrijpelijk.

Het begint al bij de vraag “wat is afval?” Want wat jij niet meer wilt of kunt gebruiken, is niet per definitie afval. Misschien kun je iemand anders er heel blij mee maken, kan het gebruikt worden als grondstof voor een nieuw product of dienen als warmtebron.

Dus wat doe je ermee? Waar gaat het heen? Wat gebeurt ermee?
We kijken naar het recyclingproces, pakken een stukje zwerfafval mee, bespreken kansen om ons afval te verminderen en beantwoorden vragen van alledag.

Heb je zelf vragen? Twijfel je bij welke afvalstroom een product hoort? Schrijf het op, neem het mee en we gaan ermee aan de slag.

De workshop vindt plaats in dorpshuis Onder de Boom aan de Grafterbaan 31 in Graft en duurt van 19.30 uur tot 21.00 uur Deelname is gratis en voor een kopje koffie of thee wordt gezorgd. Aanmelden mag, maar hoeft niet. Er is ruimte voor 30 deelnemers. Wil jij zeker zijn van je plek? Reserveer deze dan door een e-mail te sturen naar schoonalkmaar@stadswerk072.nl.

Gegevens

Datum:
19 november 2019
Tijd:
19:30 - 21:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie: