Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Boardhuur

14 augustus 2021 @ 09:00 - 18:00

Je kunt bij ons terecht voor de leukste tours & clinics maar je kunt natuurlijk ook een board & paddle huren en zelf op pad gaan. Ook als je het nog niet eerder hebt gedaan ben je van harte welkom. We geven je met liefde een korte instructie met de basis tips & tricks en je zult zien dat je binnen no time staat.

Reserveren
Bel of app Nanda op 0624805655 en je weet direct of er nog een board voor je vrij is.

Onze tip; reserveer je board op tijd. We hebben bewust gekozen voor Starboard sups; boards van topkwaliteit en die zijn geliefd! We hebben diverse modellen zodat er voor ieder niveau een passend board is. Je mag bij het reserveren altijd je voorkeur aangeven voor een beginner all round board, beginner tour board of een meer gevorderden tour board (14″x28″) dan proberen we daar rekening mee te houden.

Locatie
We werken vanuit onze toffe SupBus en vanaf twee verschillende locaties in het centrum van Alkmaar; het Ringersplein en de Baansingel. Beide zijn super sup plekken en uiteraard geven we bij het afspreken aan waar we elkaar zien. 

Kleding
Wil je kledingtips? Kijk dan even hier.

 
Kosten huur board & paddle
1,5 uur €20,-
2 uur €25,-
Dit is inclusief uitleg basis tips & tricks.

Wil je toch liever onder begeleiding suppen? Kan ook! Check dan de evenementen, tours & clinics op facebook of de agenda.Heb je al vaker gesupt, kun je zelfstandig en zonder uitleg veilig het water op en af en wil je vaker op pad? Dan is onze supclubcard een aanrader. Hiermee krijg je 25% korting op boardhuur, tours & clinics. Dat scheelt! Wel even vooraf je clubcard aanschaffen via de shop .

Reserveren
Bel of app Nanda op 0624805655 en je weet direct of er nog een board voor je vrij is.

Gegevens

Datum:
14 augustus 2021
Tijd:
09:00 - 18:00
Evenement Categorieën:
,

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator