Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Beginners Sup Les + Tour Alkmaar Centrum (3 uur)

17 augustus @ 09:00 - 12:00

€50.00
2024 beginners sup les & tour Alkmaar CentrumIG

Tijdens onze Beginners Sup Les leer je de basis technieken van het suppen en kun je direct goed oefenen tijdens het suppen door Alkmaar Centrum. Stand up paddle is zo leuk, deze 3 uur vliegen voorbij!

Inhoud

We willen iedereen goed de aandacht kunnen geven en gaan dan ook in kleine groepjes het water op. We starten met een stukje theorie over het materiaal, de basishandelingen en veiligheid op het water. Aansluitend gaan we het water op om de basis technieken onder de knie te krijgen; de juiste houding, peddelslag en bochtenwerk. Na een korte pauze suppen we door het centrum van Alkmaar; oefenen, verbeteren en genieten.

Reserveren

De Beginners Sup Les + Tour Alkmaar Centrum (3 uur) duurt 3 uur en kost €50,- p.p. incl.materiaal. Deze les  is geliefd en wordt meerdere keren per seizoen gegeven. Reserveer je plekje via de ticket-link bij de startdatum. In je bevestiging staan de exacte verzamellocatie en nog een aantal tips. Neem sowieso een (herbruikbaar) flesje water en een setje droogje kleding mee. Just in case 🙂

 

Toch iets anders?

We geven ook Beginners Sup lessen van 1,5 uur. Je vindt ze in www.elkombi.nl/agenda .

Gegevens

Datum:
17 augustus
Tijd:
09:00 - 12:00
Kosten:
€50.00
Evenement Categorieën:
,

Locatie

El Kombi Sup Opstap Baansingel Alkmaar
Baansingel hoek Overdiepad
Alkmaar, 1814 ZH Nederland
Telefoon
+31624805655
Bekijk de site van Locatie

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Overige informatie

niveau
beginner

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Leren Suppen - Beginners Sup Les + Tour (3 uur)
50.00