Skip to main content
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Alkmaar Pride Grachtenparade op de Sup

28 mei 2022 @ 14:00 - 16:00

€5.00 – €25.00
20220528 Alkmaar Pride Sup El Kombi IG

Update donderdagavond 26 mei;
Met pijn in m’n hart en na dagen dubben, moet ik toch gehoor geven aan de wind die zaterdag niet minder lijkt te worden; onze sup-deelname aan de fantastische grachtenparade verschuiven we naar volgend jaar. Aankomende zaterdag suppen we helaas dus niet mee maar volgend jaar met net zoveel liefde zeker wel en maken we er een extra dubbel feestje van! ?????????

Origineel bericht:
lieve mensen dit belooft een feestje te worden! Haal je beste outfit uit de kast, bedenk hoe jij je board zo passend mogelijk gaat versieren en sup met ons mee tijdens de Grachtenparade van Alkmaar Pride. Het thema van dit jaar is Free to be….equality! 

Iedereen (>18jr) is uiteraard welkom. Reserveren is verplicht, ook als je met je eigen board met ons mee wilt, zodat we weten hoeveel mensen er mee komen. We hebben goed contact met de organisatie, en in verband met drukte en veiligheid hebben we afgesproken dat we achter de boten aan suppen. Supper hekkensluiters dus!

De grachtenparade begint om 14.00 uur. We spreken eerder af zodat jullie je board kunnen versieren en we naar het startpunt kunnen suppen. Al die informatie stuur ik je vooraf toe.

Ik ben nu al benieuwd wat jullie bedenken om jezelf en de boards eruit te laten spatten. Het liefst zonder ballonnen of ander wegwaai spul natuurlijk 🙂
Op naar een immens waardevolle en feestelijke pride! 

Gegevens

Datum:
28 mei 2022
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
€5.00 – €25.00

Organisator

el kombi
Telefoon
+31624805655
E-mail
nanda@elkombi.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

El Kombi Sup Opstap Noorderkade / Ringersplein Alkmaar
Noorderkade, Ringersplein Alkmaar
Alkmaar, 1823 CJ Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0624805655
Bekijk de site van Locatie

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar