Groepen

Lees meer

op maat

Iedere groep is uniek. Qua samenstelling, wensen en verwachtingen. Onderstaand geven we een aantal suggesties welke we kunnen combineren, uitbreiden of aanpassen. Op maat dus! Voor het onderwijs hanteren we speciale tarieven.
Interesse of op zoek naar die offerte op maat? Neem dan contact op via nanda@elkombi.nl of 06 248 056 55.

favorieten

Onze thuishaven is Alkmaar, maar we zijn flexibel en komen graag naar je toe!

Suppen

In onze agenda vind je openbare tours, clinics en evenementen waar op je je kunt inschrijven. Je kunt ook een “privé” tour of clinic reserveren. In onze thuishaven Alkmaar of op locatie. Op de kade beginnen we met de basis tips & tricks om vervolgens gezamenlijk het water op te gaan. En dat is dan weer het mooie van een privé-groep; dan bepalen we samen waar we heen gaan en hoe lang. Koffie of lunch onderweg? Kan ook. It is up to you!

Echt, na een uitleg van de basis tips & tricks en een korte demonstratie, staan de meeste binnen no-time op hun board!
Bang om te vallen of is het wat frisser? Huur dan wetsuit.

Duur: Circa 1,5 uur.
Deelnemers: tot 15 personen (meer op aanvraag) waaronder min. 1 begeleider van de opdrachtgever.
Kosten: vanaf €25,- excl. BTW p.p.


Sup it UP

Grote favoriet! Voorzien van bakje, knijper, schepnetje of handschoen stappen we op ons supboard. Tijdens het suppen halen we al het zwerfafval dat we tegenkomen eruit. Geloof me, ook beginnende suppers kunnen dit en indien gewenst beginnen we met de tips & tricks op de kade. Bij terugkomst scheiden we het afval zodat er zo veel mogelijk gerecycled kan worden.

Sup it UP pakt zwerfafval letterlijk en figuurlijk aan. Het is een waardevolle toevoeging aan hét ultieme bedrijfsuitje of groepsactivieit. In het onderwijs is het een geliefde activiteit om duurzaamheid of plastic soup te behandelen. Zeker in combinatie met een trashwalk, de buit of trash hero.

Duur: Circa 2 uur.
Deelnemers: max. 15 (meer op aanvraag) incl. min. 1 begeleider van de opdrachtgever.
Kosten: vanaf €425,- ex. BTW. incl. paddle & board en opruimmateriaal.

Trashwalks

In groepsverband gaan we gewapend met balinese bamboo knijpers de wijk door, het park in of het strand op om al het zwerfafval dat we tegenkomen op te rapen. We geven het goede voorbeeld, creëren bewustzijn en uiteraard ruimen we ook op. Win win dus. Meer winnen? Dan zorgen we onderweg voor een bingo of quiz.

Voor buurtcentra is het is een prettige en sociale manier om meer verbinding in en met de wijk te creëren. Onderwijsinstellingen gebruiken het graag om het thema duurzaamheid op school te introduceren. Voor bedrijven is het een laagdrempelig en maatschappelijk verantwoord uitje. De activiteit kan uitgebreid worden met Trash Hero of De Buit.

Duur: Circa 2 uur.
Deelnemers: max. 30 (meer op aanvraag), begeleiding afhankelijk van de groep.
Kosten: vanaf €225,- ex. BTW. incl. gebruik materiaal.

trashhero sup alkmaar

Trash Hero

Is het iets? Is het iemand? Jullie bepalen het want de Trash Hero wordt jullie creatie. Gemaakt van het afval dat we hebben opgehaald met een sup it up of trashwalk. Zorgt jullie Trash Hero er voor dat het afval het water niet in waait? Tovert het al het afval de parken uit? Zuigt het de stranden schoon? Gebruik je opgedane indrukken en creativiteit.

De Trash Hero gaat na afloop met jullie mee naar huis, kantoor, school of buurthuis. Een mooie herinnering aan deze dag en een herinnering aan ons doel; nul zwerfafval. Nada. Noppes. Zero.

Duur: in overleg. Aansluitend aan een Sup it UP of Trashwalk.
Deelnemers: in overleg.
Kosten: in overleg.

De Buit

Terug van de Sup it up of Trashwalk en daar staat het …. de buit!
We maken een beknopte analyse van het opgehaalde afval. Is het afval of grondstof? Wat doen we ermee? Wat doen we ertegen? Die plastic soup…wat is dat nou precies? Welke invloed heeft ons dagelijks gedrag?

Aan de hand van de antwoorden hierop kijken we waar onze kansen liggen ter verbetering. Positiviteit! Iedere verandering is er een. Welke ga jij aan?

Duur: Circa 1 uur, aansluitend aan een Sup it UP en/of Trashwalk
Deelnemers: max. 30 (meer op aanvraag) waaronder min, 1 begeleider van de opdrachtgever
Kosten: vanaf €95- ex. BTW.


Afval, serious business

Afval is serious business en nog ingewikkeld ook. Speciaal voor gemeenten hebben we een workshop ontwikkeld. Gericht op de “beginnende scheider”. Op informele en interactieve wijze nemen we de bewoners mee langs de verschillende soorten afval. Recyclen, wat hoort waar? Hoe maken we van afval weer een grondstof? Wat zijn biologisch afbreekbare verpakkingen? Knispert dat standaard? Stellingen, discussies, vragen en antwoorden. Alles komt langs.

De workshop kan zowel “live” als digitaal gegeven worden. En er kan ingespeeld worden op situaties die in de betreffende plaats of wijk spelen.

Duur: circa 2 uur.
Deelnemers: max. 30 (meer op aanvraag).
Kosten: op aanvraag.


Gastles Waterschap

Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier, oftewel het Waterschap, heeft als doelstelling Veilig Schoon Voldoende Water. Het Waterschap zorgt niet alleen voor veilig schoon en voldoende water maar deelt haar kennis ook. Onder andere middels gastlessen in het onderwijs.

Namens het Waterschap geven wij die gastlessen aan groep 7 en 8 van het basisonderwijs en de onderbouw van het voortgezet onderwijs. We behandelen alle 3 de doelstellingen met focus op Schoon Water. Aansluitend organiseren we een Trashwalk en/of Sup it Up.

Meer info: op aanvraag.

onderwijs zero waste sup Alkmaar

Onderwijs

Onze favorieten zijn direct inzetbaar in het onderwijs. Een eenmalige activiteit is natuurlijk heerlijk en we zorgen ervoor dat onze gezamenlijke boodschap op het netvlies van de leerling blijft zitten. Maar soms ligt de kracht in de herhaling of is een vervolgproject met meer diepgang nodig om positieve gedragsverandering te creëren. Wij kunnen daar bij helpen, zowel in het basisonderwijs als het voortgezet onderwijs.

In de afgelopen jaren hebben we vaak gehoord “Hoe kunnen we onze school verduurzamen?” Ons antwoord; begin bij de mensen! Laat leraren en leerlingen eigenaarschap nemen van het thema en de urgentie. Samen die eerste stappen zetten, die duurzame weg inslaan, een doel op langere termijn stellen. En die halen!

Meer info: op aanvraag.

zero waste workshop Alkmaar

Zero Waste Workshops

Sinds de oprichting van El Kombi is dit het ultieme einddoel; zero waste.
Want hoewel we heel blij worden van alle enthousiaste helden die keer op keer mee helpen met een sup it up of trashwalk, willen we eigenlijk dat we overbodig zijn. En dus werken we graag samen naar minder afval toe.

Zero Waste is vandaag de dag “hot”, de opties zijn legio (kijk hier), meer dan inspirerend en aanstekelijk! Iedereen doet het op eigen niveau en snelheid. En dat is goed, want “We don’t need a handful of people doing zero waste perfectly. We need millions of people doing it imperfectly.” Aldus Anne Marie Bonneau, Zero Waste Chef.

Meer info:op aanvraag.

De extra letters...

* Bij openbare evenementen is de organisatie verantwoordelijk voor de registratie van de deelnemers. El Kombi kan dit in overleg en tegen vergoeding overnemen.

* Op alle onze evenementen en reserveringen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing. Deze zijn online te vinden en zullen worden meegestuurd met de gepersonaliseerde offerte cq. bevestiging. De organisatie is er verantwoordelijk voor dat iedere deelnemer op de hoogte is van de Algemene Voorwaarden.

* Alle genoemde tarieven zijn excl. BTW .
en excl. kilometervergoeding a €0,30 p/km plus een uurtarief a €50,- ex. BTW over de ree?le reistijd.

De neuzen dezelfde kant op, samen streven naar een duurzamere wereld, samen motiveren en samen inspireren. Dat is het doel.

Op zoek naar een net iets andere invulling, een uitgebreider of juist simpeler programma dan in dit voorstel benoemd? Speciale wensen of een grotere groep?

Laat het weten!

Combinaties, samenwerkingen en gepersonaliseerde programma’s.. wij staan er open voor!