El Kombi SUP
El Kombi SUP
Sup tour
Tour de SUP

Ga mee op tour

Jongens jongens jongens (en ook de meisjes & dames!)..wat zijn er toch een mooie plekjes in Nederland! Zelfs als fervent reiziger die het liefst de warmere oorden opzoekt zijn we toch wel trots op de Nederlandse plekjes.
We zijn mobiel, wat inhoudt dat we met de SupBus vanaf meerdere locaties suppen. En je snapt waarom….we gaan voor de krenten in de pap!

Alkmaar en omstreken is onze thuisbasis en daar zijn opties genoeg: door de Alkmaarse grachten, de Bergense polder in vanaf de GasFabriek, het meer op bij het Geestmerambacht, het Duizend Eilandenrijk in Broek op Langedijk of we volgen een van de kanoroutes in de regio. Opties te over. De afstand en duur van een tour verschilt dan ook. We houden als minimum 1,5 uur aan. Duurt de tocht langer dan lassen we een tussenstop in, we kunnen eten & drinken voorop de sup meenemen of ergens aanmeren. Tours in het centrum van Alkmaar en vanaf de Gasfabriek zijn los te boeken. Voor andere tours zullen we een evenement aanmaken met specifieke details. Houd daarom altijd onze Agenda en Facebook in de gaten.

Sta je voor het eerst op de sup? Dan is een tocht van 1,5 uur aan te raden met vooraf een introductie van 15 minuten (kosten €5,- p.p.). Prijzen zijn te vinden bij de Tarieven.
Reserveren is verplicht en kan telefonisch, via een berichtje of het Contactformulier. Belangrijk is aan te geven op welke locatie je wilt suppen (we zijn mobiel!). Twijfel je over je kleding en eventuele huur van een wetsuit?  Bel dan even de dag ervoor, dan overleggen we.

Wil je in een specifieke regio suppen of een “tour op maat” maken? Neem dan even contact op, dan bespreken we wensen en opties.

.

.

.

Sup tours | El Kombi Suppen