El Kombi SUP
El Kombi SUP
Lessen & Clinics

Word een SUP pro

Hebben we je aangestoken met ons enthousiasme en wil je het ook proberen? Yeah! Kijk uit want voor je het weet ben je net zo stoked als wij en wil je iedere dag het water op!
Boek je een introductieles, dan beginnen we “op het droge” en leren we je hoe je het beste kunt staan, peddelen, draaien en stoppen. We leggen het uit, doen het voor en dan kun jij aan de gang! Eerst even aan wal maar dan gaan we snel het water op. Balans en flexibiliteit is handig maar we hebben echt goede beginnersboards beschikbaar waar vanaf vallen moeite kost 🙂
De prijzen van een clinic, oftewel les, zijn inclusief gebruik van board & paddle. Ook kun je een wetsuit en een waterdichte tas huren als je dat wilt. Prijzen zijn te vinden bij de Tarieven.
Reserveren is verplicht en kan telefonisch, via een berichtje of het Contactformulier. Belangrijk is aan te geven op welke locatie je wilt suppen (we zijn mobiel!). Twijfel je over je kleding en eventuele huur van een wetsuit?  Bel dan even de dag ervoor, dan overleggen we.

Informatie over vervolgclincis, supyoga en workouts volgt snel.

.

.

.

Sup lessen en clinics | El Kombi Suppen